Contactgegevens Vrije Universiteit Amsterdam en Erasmus MC

Vrije Universiteit Amsterdam en Erasmus MC

PTED-studie contactformulier. Dit formulier is gekoppeld aan de Vrije Universiteit Amsterdam. U kunt hier alleen vragen stellen met betrekking tot het onderzoek. Voor medische vragen kunt u terecht bij het desbetreffende ziekenhuis.


Contact gegevens deelnemende ziekenhuizen

Alrijne ziekenhuis

Het Alrijne ziekenhuis is reeds gestart met het includeren van patiënten voor het onderzoek. Onder andere Drs. P.J. Schutte zal de operaties uitvoeren voor de PTED-studie en zal als enige zowel open(micro)discectomie als PTED uitvoeren. De onderzoeksverpleegkundige van het Alrijne ziekenhuis is mw. Lidwien Smakman en tevens aanspreekpunt als u al deelneemt aan het onderzoek.

Park Medisch Centrum

In het Park MC wordt nu al geopereerd voor de PTED-studie. Zowel dr. B.S. Harhangi als drs. H.P. van Putten opereren voor de PTED-studie. Beide operatietechnieken worden in deze kliniek uitgevoerd. De onderzoeksverpleegkundigen van het Park MC zijn Steffi van Beek, Chantal Ritskes en Esther Willemsen en zij zijn tevens aanspreekpunt als u al deelneemt aan het onderzoek.

Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis

Het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis is reeds gestart met het includeren van patiënten voor het onderzoek. Dr. P.R. Depauw zal de operaties uitvoeren voor de PTED-studie en zal zowel open(micro)discectomie als PTED uitvoeren. De onderzoeksverpleegkundigen in het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis zijn Paula van Limpt- Vriens en Linda Mols en tevens aanspreekpunt als u al deelneemt aan het onderzoek.

Erasmus MC

Vanuit het Erasmus MC zijn de direct betrokkenen bij dit onderzoek Dr. B.S. Harhangi en Drs.P.S. Gadjradj. Pravesh Gadjradj is één van de twee promovendi op dit project en tevens het aanspreekpunt vanuit het Erasmus MC.

LUMC

Vanuit het Leids Universitair Medisch Centrum zijn de direct betrokkenen bij dit onderzoek Prof. dr. W. C. Peul en dr. C.L. Vleggeert-Lankamp.

Rijnstate ziekenhuis

Het Rijnstate Ziekenhuis is reeds gestart met het includeren van patiënten voor het onderzoek. Dr. J.L.C. van Susante en dr. A. Vreeling zullen de operaties uitvoeren voor de PTED-studie. Dr. Vreeling zal als enige de PTED-techniek uitvoeren. De onderzoeksmedewerkers in het Rijnstate ziekenhuis zijn Annemiek Hol en Moniek Vroemen en tevens aanspreekpunt als u al deelneemt aan het onderzoek.

VU Amsterdam

Vanuit de Vrije Universiteit Amsterdam zijn de direct betrokkenen bij dit onderzoek Prof.dr. M.W. van Tulder en Dr. S.M. Rubinstein.